Fotonentherapie

Wat is softlaser fotonentherapie?

Net als gezonde voeding en voldoende beweging heeft uw lichaam lichtenergie nodig om vitaal en energiek te blijven. Voor toepassing van softlaser fotonentherapie wordt gebruik gemaakt van een innovatief medisch apparaat. Het is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie in lage intensiteit wordt overgedragen aan het lichaam. Dit apparaat produceert een specifieke fotonenbundel van infrarood (IR) en rood licht. De specifieke golflengtes van de fotonenbundel heractiveren de energie in de cellen. Dit ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en vooral het immuunsysteem.

En hoe werkt het?

Beschadigde of defecte mitochondriën (vergelijk met een kapotte CV ketel) zijn de oorzaak van veel ziektebeelden. Het IR licht wordt opgenomen door cel mitochondriën (dit zijn de energiefabriekjes van de cel) en stimuleert daar talrijke essentiële biochemische processen. Zo stimuleert fotonentherapie celherstel, celregeneratie, gedeeltelijk herstel van hersenfuncties en functioneren van zenuwcellen. Fotonentherapie bevordert de werking van uw organen, uw hormoonstelsel, immuunsysteem, zenuwstelsel en algeheel mentaal emotionele conditie. Het geeft natuurlijke afweer weer een boost. In combinatie met de frequentiegenerator wordt fotonentherapie nog effectiever en doelgerichter! Verder is de methode patiëntvriendelijk en niet belastend, de apparatuur raakt het hoofd niet en bijwerkingen zijn afwezig. Er zijn geen problemen met het passeren van de bloed-hersen barrière, zoals bij geneesmiddelen wel het geval is.

Op relatief korte termijn goede resultaten bij zeer moeilijk behandelbare ziekten:

ziekte van Lyme, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, ziekte van Pfeiffer, oorsuizen (tinnitus), hooikoorts, burn-out, reuma, artrose, infectieziekten, eczeem, chronische vermoeidheid, astma, spier- en gewrichtsklachten, pijnklachten, nek- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, hernia, evenwichtsstoornissen, duizeligheid, concentratiezwakte, geheugenzwakte, blaasontsteking, maag- en darmklachten, prostaatklachten, depressiviteit, PMS, menstruatie- en overgangsklachten, ADHD, ADD, leerproblemen, angststoornissen, slaapproblemen, posttraumatische stress stoornis (PTSS)

Ook herstel na chemotherapie, na operatie, na letsel of sportblessures.

Op March 2, 2018