Artikel afbeelding

Feel Better Live Better

Mijn naam is Rina Sinay en masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van warmte, liefde en geborgenheid.

In mijn praktijk aan huis heb ik de behandelruimte opnieuw ingericht en nu ook geschikt gemaakt om duo behandelingen te doen. Bij deze nodig ik dan ook een ieder uit om bij mij te komen ontstressen door middel van heerlijk ontspannende massages, verzorgende beauty behandelingen en luxe verwenarrangementen. Regelmatige massages zorgen voor een verbetering van uw totale fysieke en mentale gesteldheid. Laat je liefst maandelijks of toch minimaal zes keer per jaar onderhanden nemen.

Als gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, schoonheidsspecialiste, visagiste en hairstyliste is het mijn streven om mensen te helpen de balance in life terug te vinden. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand met wellness en ontspanning. Zoekt u naast de huidige stress een manier om te ontspannen en/of van gezondheidsklachten af te komen dan help ik u graag.

Voor meer informatie over behandelingen, producten en tarieven kunt u terecht op mijn website www.rinasbeautymassage.nl en maak gemakkelijk meteen online uw afspraak. Graag tot ziens :-)

Op August 20, 2017