Artikel afbeelding

Ontladen met de Bars®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.

Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe, andere keuzes. Stel je hebt een mening over jezelf, jouw lichaam, je gezondheid. Hoeveel vrijheid heb je op dat gebied? Stel nu dat de energie die daar op zit afgevoerd wordt? Ontstaat er dan meer ruimte in jezelf? Kan je dan een andere keuze maken?

De Bars® geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet langer nodig hebt; gedachten, angsten, stress, ideeen over gezondheid, relaties, geld, etc.
Wat belemmert je nu? Wat als datgene er niet meer zou zijn? Zou dat een verandering geven in je leven? Zou dat bijdragen tot meer rust, meer plezier, meer van alles?

Wat veel mensen ervaren na een Bars® sessie is een enorme ontspanning en heel veel rust in het hoofd. Mensen slapen vaak ook beter.

Wanneer er een programma op je computer zit die je niet meer gebruikt, dan verwijder je dat programma en defragmenteer je de computer.

Eigenlijk is dit ook wat de Bars® doen; alles wat je niet meer dient, wat je belemmert wordt verwijderd; alle rommel, alle spam in je hoofd die bepaalde problemen in stand houden en een defragmentatie en herprogrammering van je hele gehele energiesysteem.

Wat doen de Bars®:
– Haalt stress weg;
– Kalmeert je gedachten zodat je rust hebt;
– Meer gemak in ieder gebied van je leven;
– Je voelt je meer gelukkig en hebt weer zin in het leven;
– Verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier;
– Betere relaties met anderen en jezelf;
– Verbetert je geldsituatie;
– Verbetert je gezondheid.

Voor wat betreft de Bars®: In het slechtste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert heel je leven.

Laat je Bars® eens nalopen (runnen) en ervaar de rust die dit geeft.

Op July 22, 2017