Artikel afbeelding

Nakha Lepam

Nerwana Ayurveda Nakha Lepam

Een behandeling met Nakha Lepam tegen nagel-schimmel blijkt erg effectiefte zijn. Deze actuele oplossing dringt diep in de nagel, versterkt de natuurlijke manier van Uw lichaam om de schimmel te bestrijden en uit te roeien. En dit alles zonder gebruik van gevaarlijke chemicalién en pharmaceutische middelen. Daarom prefereren de meeste mensen deze puur natuurlijke behandelingen.

Ten einde de infectie een halt toe te roepen en Uw nagels weer gezond en glanzend te krijgen, is het voldoende om Nakha Lepam 6 tot 12 weken te gebruiken. Echter, in enstige gevallen (plusminus 15% van de mensen lijdt aan nagel- infecties), kan het 3 tot 6 maanden duren. Dus, wanneer U gezonde nagels zonder infecties wenst, is deze natuurlijke Nakha Lepam behandeling de beste optie.

v Nakha Lepam .

Ø Geneest nagel-schimmel in en onder de nagel

Ø Is een natuurlijk, 100% organisch middel

Ø Geneest veilig, zonder Uw huid te beschadigen

Ø Bevatgeen chemicalién en geeft geen ruwe bij-verschijnselen

Ø Is geconcentreerd met organische anti-schimmel extracten

v Hoe werkt het ?

Nakha Lepam kruiden Formule vermindert duidelijk de schimmel in het nagelbed. Het product is geconcentreerd met een in- dringende anti-schimmel werking. Wanneer het op de juiste wijze wordt toegepast, zal de formule de symptomen van nagel-schimmel, zoa's verkleuring, verminderen zodat Uw vinger- en/of teen-nagels weer hun oude gezonde uiterlijk herkrijgen. Deze Ayurvedische oplossing betekent een revo- lutionaire vooruitgang in de strijd tegen nagel-schimmel. Haar therapeutische bestanddelen hebben een helend effect op aangetaste nagels. De Ayurvedische kruiden-formule dringt diep in de huid, waar het op cel-niveau de nagel-schimmel bestrijdt en er voor zorgt dat het huidwveefsel weer gezond wordt. Deze behandeling tegen nagel-schimmel is uniek daar het onze beroemde twee-zijdige benadering tot genezing onderschrijft. Het combineert gecertificeerde organische Ayurveda kruiden met sleutel botanischekruiden ten einde de schimmel te bestrijden en het huid-weefsel te verzachten. Dit is een gepatenteerde formule, die alleen door Nerwana Ayurveda wordt vervaardigd en gedistribueerd.

Op February 11, 2017