Artikel afbeelding

De behandelingen van Wellness Praktijk Peggy

Massage voor ontspanning en pijnverlichting

Peggy Baljeu verzorgt in haar Wellness Praktijk Peggy (sport)massage, hot-stone en reiki massage en uniek in Zuid-Nederland ‘andullatie’. “Afhankelijk van de klachten pas ik mijn massagevorm toe. Dat varieert van een wellness of Hotstone massage voor meer ontspanning of reiki wanneer ik voel dat er behoefte is aan rustgevende, positieve energie. Naast ontspannend zijn mijn massages ook vaak pijn verlichtend.”

Peggy Baljeu merkt in de praktijk dat mensen bij haar komen met pijnklachten als gevolg van een verkeerde werkhouding of ziektes als reuma, hernia of rugklachten. Zoekend naar een hulpmiddel heeft Peggy als enige in Zuid-Nederland de beschikking over een Andullatiematras. Liggend op het Andullatiematras ervaart de cliënt warmte als gevolg van infrarode straling en tegelijkertijd masserende trillingen door het hele lichaam. Afhankelijk van de klachten kan Peggy verschillende programma’s instellen. Doordat de spieren beter kunnen ontspannen en er minder pijn is, kan men beter functioneren. Klanten kunnen alleen gebruik maken van het Andullatiematras, maar ook in combinatie met een massage. “De combinatie blijkt in de praktijk zeer effectief. De andullatie zorgt voor een betere doorbloeding waarna ik specifieke pijnpunten met behulp van massage verder kan losmaken. Ik kan de oorzaak niet wegnemen, maar ik kan in veel gevallen pijn wel verlichten, waardoor de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert.”

Ook in het behoud van een jong uiterlijk gaat Peggy uit van het activeren van bindweefsel en verstevigen van spieren. Met haar anti-aging behandelingen maakt zij gebruik van electroden die kleine trillinkjes geven aan spieren in gezicht en halspartij. “Er wordt dus niet gespoten of gesneden, maar de resultaten zijn opvallend.”

Vanuit haar wellness filosofie hoopt Peggy dat de mensen in 2016 meer aandacht aan hun hele lichaam willen besteden. “Zie het als een regelmatige APK. Gun je lichaam een ontspannende massage om pijnklachten te voorkomen of te verlichten.”

Op September 25, 2016