Pijnloos van je rugklachten af

Magische duimen worden gebruikt tijdens de dorn methode
Heemskerk Heel veel mensen hebben last van rugklachten. Bij de een schiet het in de rug tijdens het stofzuigen en bij de ander sluimert de pijn er gewoon in de loop der jaren in. Maar in plaats van vele pillen te slikken en je door een BEHANDELAAR te LATEN pijnigen, is er ook de een andere methode om van je klachten af te komen: De Dorn Methode. Charles Dekker ondervond zelf de snelle en pijnloze werking van de Dorn Methode. Zodoende besloot hij om in de leer te gaan, zodat hij in zijn eigen praktijk ook de juiste technieken kon uitvoeren. Hij vertelt: ,,De Dorn Methode is ontwikkelt door Dieter Dorn. Deze man kreeg dertig jaar geleden last van spit en liet zich door een oude man behandelen. De man verloste hem van zijn pijn door met zijn duimen op de juiste punten tegen te drukken.
Dorn is deze techniek later verder gaan ontwikkelen en hij kwam erachter dat de meeste rugklachten worden veroorzaakt door een beenlengteverschil. En dat is het interessante aan deze methode.’’ Volgens Charles is het eerst zaak om te kijken waar het beenlengteverschil wordt veroorzaakt. Soms is dat al in de ENKELS, maar het kan ook verder omhoog in de knieën of in HET bekken. Door het beenlengteverschil gaan mensen zonder het te beseffen een onnatuurlijke houding aannemen, om zo toch een goede balans te vinden. Charles vertelt: ,,In principe staat alles in verbinding MET ELKAAR. Dus een beenlengteverschil kan behoorlijke gevolgen hebben voor de rest van het lichaam. Veel mensen beginnen scheef te lopen of in te zakken, maar er kunnen ook zenuwen bij betrokken raken.
ALS ZENUWEN GEPRIKKELD WORDEN DOOR SCHEEFSTAND VAN EEN OF MEERDERE WERVELS KUNNEN ORGANEN GERPRIKKELD OF GEIRRITEERD RAKEN WAARDOOR DEZE BELEMMERD WORDEN IN HUN WERKING
Zo ver kan het dus gaan.’’
Pijnloos De Dorn Methode wordt door de meeste mensen als pijnloos ervaren. ,,Het is niet de bedoeling dat ik druk ga geven, zoals BIJ ANDERE THERAPIEEN wel GEBEURT. Het is de bedoeling dat mensen zichzelf als het ware genezen. Ik laat hun het werk doen door de armen, benen OF HET HOOFD te bewegen. Vervolgens geef ik tegendruk met mijn duimen en DE WERVELS SCHUIVEN zichzelf weer in de juiste positie. Mensen hebben dan vaak na de behandeling het gevoel dat ze scheef staan, maar in werkelijkheid staat het lichaam weer recht. Je moet niet vergeten dat zelfs de evenwichtsorganen hier dan weer aan moeten wennen’’, aldus Charles. Uiteindelijk hebben de meeste mensen genoeg aan drie behandelingen. Charles heeft al honderden mensen geholpen en het slagingspercentage ligt opmerkelijk hoog. Wel waarschuwt Charles mensen ervoor dat hij niet iedereen kan helpen, maar MET DE JUISTE INSTELLING KAN ER VEEL BEREIKT WORDEN.

Op September 23, 2013