Een massage om de kater tegen te gaan

Vergeet multivitamine drankjes, water, gebakken eieren en ‘gewoon’ dronken blijven; vanaf 1 augustus kunnen mensen die te diep in het glaasje hebben gekeken terecht bij massagepraktijk Romano Sandee in Groningen. Romano, bekend als wereldrecordhouder stoelmassage (2010), biedt een massage die de kater te lijf kan gaan.

Hoe werkt de Anti-kater-massage?

De Anti-kater-massage is bedoeld om afvalstoffen, die bij een kater in het lichaam achterblijven, sneller te helpen afvoeren. Dit gebeurd bij een reguliere massage ook, maar bij Anti-kater-massage wordt specifiek gewerkt op reflexpunten die zich in de rug bevinden. De massage gaat samen met het drinken van meerdere glazen water. De kater zal tijdens de massage niet in zijn geheel verdwijnen, maar de massage kan de kater wel aanzienlijk verlichten.


Positieve reacties

De eerste proefpersonen gaven dat de effecten van de massage direct na de massage voelbaar waren. “Bij de proefpersonen was te zien dat de duur van de kater sterk werd gereduceerd, soms wel tot 6 uur minder lang een kater. Daarnaast waren de effecten direct na de massage te merken”, aldus Romano Sandee.

Op July 22, 2011