Masseurs zijn goud waard!

Uw personeel is goud waard! Een lonende investering in uw personeel! Tot slot waar blijft u zònder uw personeel. De bedrijfsfilosofie van menig bedrijfsgigant luidt dan ook''zorg goed voor uw personeel en uw personeel zorgt goed voor u''!
Stoelmassage is dan ook in het bijzonder gericht op het bevorderen van de gezondheid van uw werknemers. Stoelmassage werkt preventief én bevordert daarnaast het herstel van klachten veroorzaakt door stress, eenzijdige werkhouding en steeds herhaalde bewegingen. Een regelmatige stoelmassage wordt aangeraden om deze werkgerelateerde klachten tegen te gaan en uw personeel gezond te houden.

Wij zijn een gespecialiseerde onderneming en bevinden ons in de top van het stoelmassage gebeuren. Wij doen dit dan ook met veel passie,overgave en ervaring. Door onze service en mobiliteit naar bedrijven en particulieren toe verlagen wij de drempel om ook daadwerkelijk een stoelmassage te boeken. Mobiliteit is dezer dagen een niet te onderschatte waarde. Waar u vroeger naar een dienst toe moest komt de dienst tegenwoordig naar u toe.

Fiscale voordelen
De overheid ziet het belang van stoelmassage op de werkplek. Een regelmatige stoelmassage gaat werkgerelateerde klachten als RSI en burn-out tegen en verlaagt het ziekteverzuim! Stoelmassage ontspant, verlaagt het stressgevoel, geeft energie en komt de motivatie en productiviteit van de werknemer ten goede.

Op March 14, 2011