Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Ontladen met de BarsĀ®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ...

Lees meer >>

Op 22 juli 2017

Shiatsu vingermassage

Wist u dat elke vinger gebonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal de genezing helpen in paar minuten. Het helpt ook met boosheid, depressie, angst, nervositeit en vele andere gezondheidsproblemen. Japanners zijn misschien wel de beste als het gaat om genezing, zonder het gebruik van medicatie. Ze hebben zoveel verschillende manieren en technieken ontwikkeld om bepaalde ...

Lees meer >>

Op 9 juni 2017

Hallo Lente!

Hello Spring- Goodbye Winter!   De dagen worden langer en de nachten korter, de Lente komt eraan, tijd om je kledingkast op te ruimen en alle winterkleding weer in dozen te stoppen. De lente is een perfecte tijd om je lichaam te reinigen en klaar te maken voor het blootstellen aan de vitamine D. Omdat ons lichaam als een miniatuurversie van de natuur kan worden gezien, veranderd er ook wat ...

Lees meer >>

Op 18 maart 2017

(VIJF) redenen waarom ik een FULL-BODY massage HAAT

Mijn partner is dol op massages en er zijn niet veel maanden waarin er geen zoektochten zijn naar een goede masseur voor een full body massage.  Ik zelf ga zelden. Geef mij maar een pedicure of een voetreflexologie: ik heb de neiging om de full body massage te vermijden. Is het een kwestie van voorkeur of ligt het iets dieper? Misschien is het tijd voor een beetje reflectie en eerlijkheid? ...

Lees meer >>

Op 6 maart 2017

Waarom een therapie compleet maken?

Brigitta van de Linden schreef voor Beautyspot een artikel dat ik graag met jullie wil delen. Het is waar de Massage-ComplementairVakbeurs ook voor staat, zorg dat jouw therapie compleet wordt in je behandeling daarbij hoort ook je houding en profilering. Heb jij inzichtelijk waarom klanten voor jouw kiezen? Als je het al weet, kan het nog best lastig zijn om dat onder woorden te ...

Lees meer >>

Op 1 maart 2017