sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Massage bij kanker

Massage bij kanker     Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Veelal moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en jouw omgeving is dit een moeilijke tijd. ...

Lees meer >>

Op 23 oktober 2017

Van hoofd naar hart

Ik wilde een blog schrijven, maar het lukte mij niet om te bedenken waar over het moet gaan. Allerlei ideeën schoten door mijn hoofd: vertel ik iets over fouten (mogen) maken, over hoe je stress hanteerbaar maakt, hoe emoties invloed hebben op verkramping in je lichaam en andersom. Daarbij kwamen ook de (beperkende) gedachten voorbij over dat het misschien niet interessant genoeg is om te ...

Lees meer >>

Op 2 oktober 2017

Wat kun je doen aan rugpijn?

Veel mensen in Nederland hebben last van hun rug. Je bent niet de enige. De pijn bevindt zich meestal onderin de rug en kan je enorm beperken in je dagelijks leven.Je bent zat van de pijn want het demotiveert je eigenlijk in alles wat je doet.Ook geloof je niet meer dat het weer helemaal over zal gaan. Misschien is dit je zelfs verteld door een arts of fysiotherapeut. Ik heb nieuws ...

Lees meer >>

Op 23 augustus 2017

Feel Better Live Better

Mijn naam is Rina Sinay en masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van warmte, liefde en geborgenheid. In mijn praktijk aan huis heb ik de behandelruimte opnieuw ingericht en nu ook ...

Lees meer >>

Op 20 augustus 2017

5 Oorzaken van Stress

Stress geeft spierspanning, en spierspanning is oorzaak nummer één van pijnklachten in ons lichaam. Willen we van onze pijn(tjes) af, dan is het slim om te zoeken naar de oorzaak.Waarom heb ik pijn!?Dat komt bijna altijd doordat we een gebrek aan rust hebben waardoor onze spieren niet goed kunnen ontspannen.Hier komen 5 algemene redenen dat mensen stress hebben! Waardering van ...

Lees meer >>

Op 5 augustus 2017