sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

5 Oorzaken van Stress

Stress geeft spierspanning, en spierspanning is oorzaak nummer één van pijnklachten in ons lichaam. Willen we van onze pijn(tjes) af, dan is het slim om te zoeken naar de oorzaak.Waarom heb ik pijn!?Dat komt bijna altijd doordat we een gebrek aan rust hebben waardoor onze spieren niet goed kunnen ontspannen.Hier komen 5 algemene redenen dat mensen stress hebben! Waardering van ...

Lees meer >>

Op 5 augustus 2017

Grenzeloos

Aan de groenbegroeide oevers van het Twentekanaal zaten twee mannen te vissen. Ze waren diep verzonken in het staren naar hun dobbers die kabbelend in het water lagen. Af en toe langsvarende schepen zorgden voor wat deining en maakten dat de rood met witte plastic vormpjes op het water dansten. De zon was netachter de horizon vertrokken en de avondschemering deed haar intrede met de roodpaarse ...

Lees meer >>

Op 27 juli 2017

Ontladen met de BarsĀ®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ...

Lees meer >>

Op 22 juli 2017

Shiatsu vingermassage

Wist u dat elke vinger gebonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal de genezing helpen in paar minuten. Het helpt ook met boosheid, depressie, angst, nervositeit en vele andere gezondheidsproblemen. Japanners zijn misschien wel de beste als het gaat om genezing, zonder het gebruik van medicatie. Ze hebben zoveel verschillende manieren en technieken ontwikkeld om bepaalde ...

Lees meer >>

Op 9 juni 2017

Hallo Lente!

Hello Spring- Goodbye Winter!   De dagen worden langer en de nachten korter, de Lente komt eraan, tijd om je kledingkast op te ruimen en alle winterkleding weer in dozen te stoppen. De lente is een perfecte tijd om je lichaam te reinigen en klaar te maken voor het blootstellen aan de vitamine D. Omdat ons lichaam als een miniatuurversie van de natuur kan worden gezien, veranderd er ook wat ...

Lees meer >>

Op 18 maart 2017