Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Waarom een therapie compleet maken?

Brigitta van de Linden schreef voor Beautyspot een artikel dat ik graag met jullie wil delen. Het is waar de Massage-ComplementairVakbeurs ook voor staat, zorg dat jouw therapie compleet wordt in je behandeling daarbij hoort ook je houding en profilering. Heb jij inzichtelijk waarom klanten voor jouw kiezen? Als je het al weet, kan het nog best lastig zijn om dat onder woorden te ...

Lees meer >>

Op 1 maart 2017

Je hart is de bron van je leven

Je hart is de bron van je leven. Je hart pompt namelijk het bloed door je hele lichaam. En bloed betekent leven. Bloed brengt namelijk voedingsstoffen en neemt afvalstoffen weer mee. Je kan het vergelijken met een vrachtwagen die de supermarkt bij komt vullen en daarna weer vertrekt met alle lege flessen, lege kratten bier, lege containers en ander afval. Het lichaam heeft een oerinstinct dit ...

Lees meer >>

Op 28 februari 2017

Introductie in de Traditionele Chinese Geneeskunde

Introductie in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) Geschiedenis De Traditionele Chinese Geneeskunde is een eeuwenoude geneeskunde welke zijn oorsprong vindt in de late prehistorie (tussen 4000 en 2500 v. Chr.). Ergens in deze periode heeft keizer Fu Xi de basis gelegd van de Chinese geneeskunde en filosofie. Naar verluid maakte hij de eerste naalden. De basisprincipes van de TCG zijn ...

Lees meer >>

Op 19 februari 2017

Complementaire zorg bij Kanker

Waarom complementair bij kanker? Het aantal mensen met de diagnose kanker stijgt helaas elk jaar. De ziekte en de behandelingen hebben veel gevolgen, zowel fysiek, emotioneel als psychisch, daar willen we tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs op 17 en 18 maart bij stil staan. Veelvoorkomende problemen zijn: angst, vermoeidheid, stress, somberheid en het omgaan met de blijvende ...

Lees meer >>

Op 1 februari 2017

Hoofdpijn na een ontspannende massage

Kent u dat? Na een heerlijke ontspannende massage krijgt u last van hoofdpijn. U bent niet de enige die dat heeft! Hoofdpijn na een massage is heel normaal. De hoofdpijn is een signaal van het lichaam dat er door de massage bepaalde processen in werking zijn gesteld. Uw lichaam geeft simpel weg aan dat het lichaam iets nodig hebt. U kunt deze hoofdpijn voorkomen, echter is het belangrijk te ...

Lees meer >>

Op 11 december 2016