sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Fotonentherapie

Wat is softlaser fotonentherapie? Net als gezonde voeding en voldoende beweging heeft uw lichaam lichtenergie nodig om vitaal en      energiek te blijven. Voor toepassing van softlaser fotonentherapie wordt gebruik gemaakt van een innovatief medisch apparaat. Het is een moderne therapievorm waarbij lichtenergie in lage intensiteit wordt overgedragen aan het lichaam. Dit apparaat ...

Lees meer >>

Op 2 maart 2018

Cupping massage

Het is belangrijk om, als masseur of therapeut, je altijd verder te ontwikkelen. Daarom heb ik de cursus cupping gevolgd en wat een krachtige methode is dat. Ik vind cupping een mooie aanvulling op al mijn andere massage technieken.  Wat is Cupping Massage? Cupping is een massagetechniek met speciale glazen of siliconen bokaaltjes die vacuüm op de huid worden aangebracht. Gifstoffen en ...

Lees meer >>

Op 20 februari 2018

Mindfulness via de piano, prachtig maar wat gebeurt er in de hersenen bij deze meditatieve muziek?

Gratis Stilteconcert Jan Vayne 'Moment voor jezelf' 16 maart, Hoevelaken Jan speelt als geen ander, hij is een virtuoos, wiens spel geen grenzen kent, speelt de meest indrukwekkende genres, en alles met overgave en heel veel passie! Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat jouw tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen doet. ...

Lees meer >>

Op 25 januari 2018

Preventieve wellness met ontspanningsmassages

'Gezondheidszorg' wordt meestal geassocieerd met 'genezing'. Tegenwoordig ligt de nadruk vaker op preventie, het voorkómen van kwalen, bijvoorbeeld door goede beweging en gezonde voeding. Dat ook rust en ontspanning een preventieve werking hebben, begint nu langzaam door te dringen. De term 'preventieve wellness' begint steeds bekender te worden. Een mooie vorm van preventieve wellness is ...

Lees meer >>

Op 19 januari 2018

Waarschuwingssignalen en Meldpunt Tantra Misbruik

Naar aanleiding van de recente berichten in de media willen wij op massage-info.nl verwijzen naar het meldpunt Tantra misbruik. Ook hebben we de waarschuwingssignalen op een rij gezet van massages of behandelingen die grensoverschrijdend kunnen zijn. Meldpunt Tantra Misbruik Het Meldpunt Tantra Misbruik is ontstaan doordat zich de afgelopen vijf jaar tientallen vrouwen (en een enkele man) hebben ...

Lees meer >>

Op 1 december 2017