Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Feel Better Live Better

Mijn naam is Rina Sinay en masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van warmte, liefde en geborgenheid. In mijn praktijk aan huis heb ik de behandelruimte opnieuw ingericht en nu ook ...

Lees meer >>

Op 20 augustus 2017

5 Oorzaken van Stress

Stress geeft spierspanning, en spierspanning is oorzaak nummer één van pijnklachten in ons lichaam. Willen we van onze pijn(tjes) af, dan is het slim om te zoeken naar de oorzaak.Waarom heb ik pijn!?Dat komt bijna altijd doordat we een gebrek aan rust hebben waardoor onze spieren niet goed kunnen ontspannen.Hier komen 5 algemene redenen dat mensen stress hebben! Waardering van ...

Lees meer >>

Op 5 augustus 2017

Grenzeloos

Aan de groenbegroeide oevers van het Twentekanaal zaten twee mannen te vissen. Ze waren diep verzonken in het staren naar hun dobbers die kabbelend in het water lagen. Af en toe langsvarende schepen zorgden voor wat deining en maakten dat de rood met witte plastic vormpjes op het water dansten. De zon was netachter de horizon vertrokken en de avondschemering deed haar intrede met de roodpaarse ...

Lees meer >>

Op 27 juli 2017

Ontladen met de BarsĀ®

De Bars® zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen de je ooit hebt ingenomen over welk onderwerp dan ook.Door het licht aanraken van deze punten worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ...

Lees meer >>

Op 22 juli 2017

Shiatsu vingermassage

Wist u dat elke vinger gebonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal de genezing helpen in paar minuten. Het helpt ook met boosheid, depressie, angst, nervositeit en vele andere gezondheidsproblemen. Japanners zijn misschien wel de beste als het gaat om genezing, zonder het gebruik van medicatie. Ze hebben zoveel verschillende manieren en technieken ontwikkeld om bepaalde ...

Lees meer >>

Op 9 juni 2017