Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Waarschuwingssignalen en Meldpunt Tantra Misbruik

Naar aanleiding van de recente berichten in de media willen wij op massage-info.nl verwijzen naar het meldpunt Tantra misbruik. Ook hebben we de waarschuwingssignalen op een rij gezet van massages of behandelingen die grensoverschrijdend kunnen zijn. Meldpunt Tantra Misbruik Het Meldpunt Tantra Misbruik is ontstaan doordat zich de afgelopen vijf jaar tientallen vrouwen (en een enkele man) hebben ...

Lees meer >>

Op 1 december 2017

Opwarmen in de herfst

Heb jij dat ook nu het herfst is en de temperaturen dalen; behoefte aan meer warmte? Bij mij is dat in ieder geval wel zo. Ik heb de winterjassen alweer uit de kast gehaald en mijn menu aangepast. Nu ben ik een enorme fan van soep bij de lunch. Maar als de temperatuur zakt, staat hij bij mij (bijna) iedere dag op het lunchprogramma. De pompoenen zijn weer overal te koop, en de pompoensoep is dan ...

Lees meer >>

Op 15 november 2017

Massage bij kanker

Massage bij kanker     Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Veelal moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en jouw omgeving is dit een moeilijke tijd. ...

Lees meer >>

Op 23 oktober 2017

Van hoofd naar hart

Ik wilde een blog schrijven, maar het lukte mij niet om te bedenken waar over het moet gaan. Allerlei ideeën schoten door mijn hoofd: vertel ik iets over fouten (mogen) maken, over hoe je stress hanteerbaar maakt, hoe emoties invloed hebben op verkramping in je lichaam en andersom. Daarbij kwamen ook de (beperkende) gedachten voorbij over dat het misschien niet interessant genoeg is om te ...

Lees meer >>

Op 2 oktober 2017

Wat kun je doen aan rugpijn?

Veel mensen in Nederland hebben last van hun rug. Je bent niet de enige. De pijn bevindt zich meestal onderin de rug en kan je enorm beperken in je dagelijks leven.Je bent zat van de pijn want het demotiveert je eigenlijk in alles wat je doet.Ook geloof je niet meer dat het weer helemaal over zal gaan. Misschien is dit je zelfs verteld door een arts of fysiotherapeut. Ik heb nieuws ...

Lees meer >>

Op 23 augustus 2017