sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Mindfulness via de piano, prachtig maar wat gebeurt er in de hersenen bij deze meditatieve muziek?

Gratis Stilteconcert Jan Vayne 'Moment voor jezelf' 16 maart, Hoevelaken Jan speelt als geen ander, hij is een virtuoos, wiens spel geen grenzen kent, speelt de meest indrukwekkende genres, en alles met overgave en heel veel passie! Jan is een kunstenaar, artiest en een meester in het creëren van improvisaties. Hij laat jouw tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen doet. ...

Lees meer >>

Op 25 januari 2018

Preventieve wellness met ontspanningsmassages

'Gezondheidszorg' wordt meestal geassocieerd met 'genezing'. Tegenwoordig ligt de nadruk vaker op preventie, het voorkómen van kwalen, bijvoorbeeld door goede beweging en gezonde voeding. Dat ook rust en ontspanning een preventieve werking hebben, begint nu langzaam door te dringen. De term 'preventieve wellness' begint steeds bekender te worden. Een mooie vorm van preventieve wellness is ...

Lees meer >>

Op 19 januari 2018

Waarschuwingssignalen en Meldpunt Tantra Misbruik

Naar aanleiding van de recente berichten in de media willen wij op massage-info.nl verwijzen naar het meldpunt Tantra misbruik. Ook hebben we de waarschuwingssignalen op een rij gezet van massages of behandelingen die grensoverschrijdend kunnen zijn. Meldpunt Tantra Misbruik Het Meldpunt Tantra Misbruik is ontstaan doordat zich de afgelopen vijf jaar tientallen vrouwen (en een enkele man) hebben ...

Lees meer >>

Op 1 december 2017

Opwarmen in de herfst

Heb jij dat ook nu het herfst is en de temperaturen dalen; behoefte aan meer warmte? Bij mij is dat in ieder geval wel zo. Ik heb de winterjassen alweer uit de kast gehaald en mijn menu aangepast. Nu ben ik een enorme fan van soep bij de lunch. Maar als de temperatuur zakt, staat hij bij mij (bijna) iedere dag op het lunchprogramma. De pompoenen zijn weer overal te koop, en de pompoensoep is dan ...

Lees meer >>

Op 15 november 2017

Massage bij kanker

Massage bij kanker     Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil. Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Veelal moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en jouw omgeving is dit een moeilijke tijd. ...

Lees meer >>

Op 23 oktober 2017