sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Hoe bijzonder kan het zijn.

Ja hoe bijzonder kan het zijn. Er zijn klachten. Misschien herken je ze wel. Je schouders voelen straf en stram. Je hebt een niet echt soepele nek. Het voelt allemaal een beetje alsof je in een harnas in je lichaam zit.  Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat het merendeel van de mensen tegenwoordig wel dagelijks ervaart.   De masseur, en tegenwoordig ook steeds vaker de fysio ...

Lees meer >>

Op 24 juni 2018

Thaise Massage Breukelen de plek voor totale ontspanning en balans

Mijn naam is Narumon (roepnaam Jenny). Ik kom uit Bangkok. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond o.a.: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage. Ik hoop u te zien in mijn massagesalon op Jan Evertse Boutstraat 31 te Breukelen.Thaise Massage Breukelen biedt ...

Lees meer >>

Op 12 juni 2018

AromaTouch Therapie DoTerra

doTERRA’s AromaTouch™ techniek doTERRA’s AromaTouch™ is een massage techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een ...

Lees meer >>

Op 17 mei 2018

Overweeg je een hormoonspiraaltje?

Wie een hormoonspiraaltje draagt met het hormoon levonorgestrel moet even opletten. Heb je vaker last van stress, is je hartslag sneller, heb je last van stemmingswisselingen of depressieve gevoelens? Dan kan dat aan het spiraaltje liggen.  Hormoonspiraaltjes worden steeds populairder, omdat de hormonen vijf jaar lang werkzaam zijn en de menstruatie vaak uitblijft. Als voorbehoedmiddel ...

Lees meer >>

Op 7 mei 2018

Massage bij Fibromyalgie

Fybromassage-Therapie Fybromassage is niet vergelijkbaar met technieken die gebruikt worden in de ontspannings- en/of klassieke massage. Deze vormen van massage kunnen bij Fibromyalgie patiënten uiterst pijnlijk zijn.  Fibromyalgie  Fibromyalgie wordt in de volksmond ook wel weke-delen reuma genoemd. Het is een aandoening die nog niet heel bekend is, vaak niet erkend wordt en ...

Lees meer >>

Op 18 april 2018