sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Tips bij klachten door gebruik van tablet en smartphone

Klachten gebruik van tablet en smartphone De iPad ligt veelal op onze schoot of op het bureau en de smartphone houden we vast ter hoogte van de buik. Hierdoor is de nek constant naar voren gebogen. Onze nekspieren, -gewrichten en gewrichtskapsels staan daardoor te lang onder spanning, zonder dat ze bewogen worden. Overbelasting leidt tot nekklachten en vroegtijdige slijtage van de nekwervels. Dit ...

Lees meer >>

Op 18 oktober 2018

Ontspanningsmassage - Kwaliteit in aanraking

Je wordt met aandacht aangeraakt. Dat creëert een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te presteren, alle overdenkingen loslaten. Beetje bij beetje kom je tot rust. En het wordt stil in je hoofd. Gevoelens, emoties en gedachten die opkomen zijn welkom en kunnen deel worden van de ervaring. Door ...

Lees meer >>

Op 24 juli 2018

Hoe bijzonder kan het zijn.

Ja hoe bijzonder kan het zijn. Er zijn klachten. Misschien herken je ze wel. Je schouders voelen straf en stram. Je hebt een niet echt soepele nek. Het voelt allemaal een beetje alsof je in een harnas in je lichaam zit.  Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat het merendeel van de mensen tegenwoordig wel dagelijks ervaart.   De masseur, en tegenwoordig ook steeds vaker de fysio ...

Lees meer >>

Op 24 juni 2018

AromaTouch Therapie DoTerra

doTERRA’s AromaTouch™ techniek doTERRA’s AromaTouch™ is een massage techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een ...

Lees meer >>

Op 17 mei 2018

Overweeg je een hormoonspiraaltje?

Wie een hormoonspiraaltje draagt met het hormoon levonorgestrel moet even opletten. Heb je vaker last van stress, is je hartslag sneller, heb je last van stemmingswisselingen of depressieve gevoelens? Dan kan dat aan het spiraaltje liggen.  Hormoonspiraaltjes worden steeds populairder, omdat de hormonen vijf jaar lang werkzaam zijn en de menstruatie vaak uitblijft. Als voorbehoedmiddel ...

Lees meer >>

Op 7 mei 2018