Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Overweeg je een hormoonspiraaltje?

Wie een hormoonspiraaltje draagt met het hormoon levonorgestrel moet even opletten. Heb je vaker last van stress, is je hartslag sneller, heb je last van stemmingswisselingen of depressieve gevoelens? Dan kan dat aan het spiraaltje liggen.  Hormoonspiraaltjes worden steeds populairder, omdat de hormonen vijf jaar lang werkzaam zijn en de menstruatie vaak uitblijft. Als voorbehoedmiddel ...

Lees meer >>

Op 7 mei 2018

Massage bij Fibromyalgie

Fybromassage-Therapie Fybromassage is niet vergelijkbaar met technieken die gebruikt worden in de ontspannings- en/of klassieke massage. Deze vormen van massage kunnen bij Fibromyalgie patiënten uiterst pijnlijk zijn.  Fibromyalgie  Fibromyalgie wordt in de volksmond ook wel weke-delen reuma genoemd. Het is een aandoening die nog niet heel bekend is, vaak niet erkend wordt en ...

Lees meer >>

Op 18 april 2018

EnerQi In Balans, praktijk voor natuurgeneeskunde, Tuina massage, Kinesiologie, stoelmassage, Aloe Vera en CBD producten.

EnerQi in Balans is een natuurgeneeskundig praktijk gevestigd in Lelystad. De praktijk is in 2017 gerealiseerd en heeft een uniek behandelplan ontwikkeld. Dit bestaat in veel gevallen uit een combinatie van kinesiologie en tuina therapie (acupressuur met massage) met eventueel coaching en/of een persoonlijk voedingsadvies. TuiNa therapie TuiNa therapie is zeer ...

Lees meer >>

Op 15 april 2018

Massage bij Fibromyalgie

Wat is fibromyalgie? Fibromyalgie, ook wel weke-delen reuma genoemd, valt onder de reumatische aandoeningen. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn en stijfheid in het hele lichaam. Deze pijn bevindt zich in spieren, pezen en in  gewrichtsaanhechtingen.  Een lichaam onder stress en pijn is in een staat van “vluchten” of “vechten”. Met ...

Lees meer >>

Op 15 april 2018

Genieten van je leven.

Genieten van je leven! Je gaat genieten en krijgt rust in je leven als je een onbewust leven verandert in een bewust leven. Op deze manier ben je het gevoel kwijt dat alles aan je voorbij raast zonder dat je ergens van kunt genieten. Hoeveel meer kun je  op jezelf vertrouwen als je niet steeds wordt gehinderd door onbeduidende gevoelens die je onzeker maken. Hoe fijn is het om te weten wat ...

Lees meer >>

Op 4 april 2018