sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Genieten van je leven.

Genieten van je leven! Je gaat genieten en krijgt rust in je leven als je een onbewust leven verandert in een bewust leven. Op deze manier ben je het gevoel kwijt dat alles aan je voorbij raast zonder dat je ergens van kunt genieten. Hoeveel meer kun je  op jezelf vertrouwen als je niet steeds wordt gehinderd door onbeduidende gevoelens die je onzeker maken. Hoe fijn is het om te weten wat ...

Lees meer >>

Op 16 augustus 2019

Energetische Manuele Therapie

Energetische Manuele Therapie Energetische Manuele Therapie (EMT) is een behandeling gericht op het bindweefsel in jouw lichaam en  draagt bij om beperkingen, starheid en ongemak in jouw lichaam los te laten. Op die manier verbeter je de bewegingsvrijheid van je lichaam en wordt je lichaam gevoed en gefaciliteerd om tot op celniveau te ontspannen. Zo kun je beperkingen loslaten, meer ...

Lees meer >>

Op 7 augustus 2019

Pitjit of Indonesische Massage

Indonesische massage; Pitjit Wat is een Pitjit,wel het is zeker een pittige massage, al meer dan duizend jaar past men deze vorm toe in gezinnen op elkaar, kleinde kinderen die al heel vroeg kennis maakten met Pitjit vanwege dat zij over de rug van papa moesten lopen, werden zij al vroeg vertrouwd met het verminderen van spierpijn of rugklachten, zo word het al jaren doorgegeven van ouder op ...

Lees meer >>

Op 3 juni 2019

Aromatherapie

Wat is aromatherapie massage Bij een aromamassage wordt gebruik gemaakt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling kan per persoon verschillen omdat de te gebruiken olie wordt afgestemd op de client en het doel van de massage. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage omdat ze ook op de psyche doorwerkt. De ...

Lees meer >>

Op 30 april 2019

Integrale massage, over foute en goede pijn

Foute pijn Wanneer een masseur niet goed is afgestemd op het lichaam van de ontvanger en te weinig let op de reacties van zijn cliënt, kan een massage pijnlijk zijn. De pijn die dit oplevert noemen we ‘foute pijn’. Het heeft geen functie en de behandeling kan zelfs schadelijk zijn doordat er iets beschadigt.  Denk daarom niet: ”Het zal er wel bij horen” als iets ...

Lees meer >>

Op 27 december 2018