sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Reflexzonetherapie bij kanker

Wat kan reflexzonetherapie voor je betekenen als je met kanker wordt geconfronteerd? In de periode van september tot november 2018 trokken reflexzonetherapeuten het land in voor kennismakingsmassages in inloophuizen voor kanker en hospices. Reflexzonetherapie bestaat uit het masseren van specifieke zones op de voeten, reflexzones. De massage maakt heel wat los bij de deelnemers. Ze voelen ...

Lees meer >>

Op 13 december 2019

4 tips om de hygiƫne in je massagepraktijk te verbeteren

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen dat een goede hygiëne belangrijk is voor het succes van je massagepraktijk. Als massagetherapeut heb je een grote verantwoordelijkheid: je dient namelijk een werkomgeving te creëren waarin ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels geen schijn van kans krijgen. Als massagetherapeut staat je lichaam direct in contact met ...

Lees meer >>

Op 26 november 2019

Genieten van je leven.

Genieten van je leven! Je gaat genieten en krijgt rust in je leven als je een onbewust leven verandert in een bewust leven. Op deze manier ben je het gevoel kwijt dat alles aan je voorbij raast zonder dat je ergens van kunt genieten. Hoeveel meer kun je  op jezelf vertrouwen als je niet steeds wordt gehinderd door onbeduidende gevoelens die je onzeker maken. Hoe fijn is het om te weten wat ...

Lees meer >>

Op 16 augustus 2019

Energetische Manuele Therapie

Energetische Manuele Therapie Energetische Manuele Therapie (EMT) is een behandeling gericht op het bindweefsel in jouw lichaam en  draagt bij om beperkingen, starheid en ongemak in jouw lichaam los te laten. Op die manier verbeter je de bewegingsvrijheid van je lichaam en wordt je lichaam gevoed en gefaciliteerd om tot op celniveau te ontspannen. Zo kun je beperkingen loslaten, meer ...

Lees meer >>

Op 7 augustus 2019

Pitjit of Indonesische Massage

Indonesische massage; Pitjit Wat is een Pitjit,wel het is zeker een pittige massage, al meer dan duizend jaar past men deze vorm toe in gezinnen op elkaar, kleinde kinderen die al heel vroeg kennis maakten met Pitjit vanwege dat zij over de rug van papa moesten lopen, werden zij al vroeg vertrouwd met het verminderen van spierpijn of rugklachten, zo word het al jaren doorgegeven van ouder op ...

Lees meer >>

Op 3 juni 2019