sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

De sfeer van massage op Bali

Bali - Indonesië: Massage uit hart van Azië Indonesië moet je voelen wordt wel eens gezegd, en ik ben het ermee eens. Soms zijn dingen niet te omschrijven, zo ook de sfeer en de mystiek van Bali. De sfeer van Bali is nauwelijks te evenaren hier, maar het zomerse weer en de aangename temperaturen helpen. Waarom is de sfeer van massages op Bali zo speciaal? Het is een combinatie ...

Lees meer >>

Op 29 juni 2020

Epiphora Ademtechniek & zelfgenezingsmethode

EPIPHORA ADEMTECHNIEK Epiphora ademtechniek is een geneeskrachtige methode die twee keer per dag wordt toegepast.Bij het opstaan en bij het ingaan van de nacht wordt de Epiphora techniek toegepast om het lichaam in de allerbeste positie te brengen. Zowel in de dag als in de nacht. Een adem methode die iedereen kan uitvoeren. Na enige oefening kost het weinig kracht om door te zetten en voel je al ...

Lees meer >>

Op 30 januari 2020

Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapie biedt een Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaamstherapeut te koop .  Een ideaal cadeau.  https://www.praktijkmeuleman-massagetherapieapeldoorn.nl De bon is ook via de webshop te bestellen (exclusief 3,50 kosten ) .  Indien de bestelling bij de Praktijk ...

Lees meer >>

Op 1 januari 2020

Reflexzonetherapie bij kanker

Wat kan reflexzonetherapie voor je betekenen als je met kanker wordt geconfronteerd? In de periode van september tot november 2018 trokken reflexzonetherapeuten het land in voor kennismakingsmassages in inloophuizen voor kanker en hospices. Reflexzonetherapie bestaat uit het masseren van specifieke zones op de voeten, reflexzones. De massage maakt heel wat los bij de deelnemers. Ze voelen ...

Lees meer >>

Op 13 december 2019

4 tips om de hygiëne in je massagepraktijk te verbeteren

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen dat een goede hygiëne belangrijk is voor het succes van je massagepraktijk. Als massagetherapeut heb je een grote verantwoordelijkheid: je dient namelijk een werkomgeving te creëren waarin ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels geen schijn van kans krijgen. Als massagetherapeut staat je lichaam direct in contact met ...

Lees meer >>

Op 26 november 2019