Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Tips bij klachten door gebruik van tablet en smartphone

Klachten gebruik van tablet en smartphone De iPad ligt veelal op onze schoot of op het bureau en de smartphone houden we vast ter hoogte van de buik. Hierdoor is de nek constant naar voren gebogen. Onze nekspieren, -gewrichten en gewrichtskapsels staan daardoor te lang onder spanning, zonder dat ze bewogen worden. Overbelasting leidt tot nekklachten en vroegtijdige slijtage van de nekwervels. Dit ...

Lees meer >>

Op 18 oktober 2018

Fibro-Reset Methode

Onze Fibro - Reset Methode. De meest voorkomende klachten bij fibromyalgie zijn pijn-vermoeidheid-slaapstoornissen- stijfheid en kunnen verminderen door een aantal behandelvormen. Die, al dan niet in combinatie met elkaar, er voor kunnen zorgen dat je beter met de klachten om zal kunnen gaan. Dit betekend dat de behandeling bij iedereen weer anders zal zijn. Wij hebben een traject ontworpen ...

Lees meer >>

Op 17 september 2018

Mannen met Fibromyalgie

Waarom een gedeelte op onze website over mannen met fibromyalgie? Er is ons inziens nog steeds té weinig aandacht hiervoor. Vele boeken en artikelen gaan over vrouwen met fibromyalgie omdat fibromyalgie meer voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Misschien is dat ook wel zo, maar wij vinden dat de mannen niet vergeten mogen worden. Anders dan vaak wordt verondersteld, blijkt uit ...

Lees meer >>

Op 17 september 2018

Fibromyalgie Reset Methode

 Samenwerking en ontwikkeling Fibro Reset Methode    Wij zijn Marianne & Adri en met elkaar vormen we het team Fibro-Reset Methode.Wij staan voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele ondersteuning voor jou en gaan samen een start maken naar herstel. Van levensvragen tot intensieve begeleiding bij fibromyalgie  kun je bij ons ...

Lees meer >>

Op 14 september 2018

Ontspanningsmassage - Kwaliteit in aanraking

Je wordt met aandacht aangeraakt. Dat creëert een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te presteren, alle overdenkingen loslaten. Beetje bij beetje kom je tot rust. En het wordt stil in je hoofd. Gevoelens, emoties en gedachten die opkomen zijn welkom en kunnen deel worden van de ervaring. Door ...

Lees meer >>

Op 24 juli 2018