sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Stress en massage

Inleiding De laatste 50 jaar is er zowel in de wetenschappelijke als in de populairwetenschappelijke pers veel aandacht geschonken aan het stresshormoon ‘cortisol’. Cortisol heeft een sleutelrol gespeeld in de negatieve effecten van stress. Cortisol heeft invloed op heel veel fysiologische systemen in het lichaam en wanneer chronische stress ervoor zorgt dat de cortisolspiegel omhoog ...

Lees meer >>

Op 6 oktober 2020

Je gezondheid en relatie op de eerste plaats!

Door het coronavirus staat de hele wereld op zijn kop. Veel mensen met obesitas en andere aandoeningen komen in het ziekenhuis en nog erger overlijden of blijven langdurig klachten houden. Ook relaties eindigen door ruzies en heftige woordenwisselingen. In deze rare tijden wordt duidelijk dat er maar 1 ding echt belangrijk is:  gezondheid van lijf en relatie.  Voorkom dat je door besmetting ziek ...

Lees meer >>

Op 13 september 2020

De sfeer van massage op Bali

Bali - Indonesië: Massage uit hart van Azië Indonesië moet je voelen wordt wel eens gezegd, en ik ben het ermee eens. Soms zijn dingen niet te omschrijven, zo ook de sfeer en de mystiek van Bali. De sfeer van Bali is nauwelijks te evenaren hier, maar het zomerse weer en de aangename temperaturen helpen. Waarom is de sfeer van massages op Bali zo speciaal? Het is een combinatie ...

Lees meer >>

Op 29 juni 2020

Epiphora Ademtechniek & zelfgenezingsmethode

EPIPHORA ADEMTECHNIEK Epiphora ademtechniek is een geneeskrachtige methode die twee keer per dag wordt toegepast.Bij het opstaan en bij het ingaan van de nacht wordt de Epiphora techniek toegepast om het lichaam in de allerbeste positie te brengen. Zowel in de dag als in de nacht. Een adem methode die iedereen kan uitvoeren. Na enige oefening kost het weinig kracht om door te zetten en voel je al ...

Lees meer >>

Op 30 januari 2020

Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten

Praktijk Meuleman Integrale Lichaams- en Massagetherapie biedt een Cadeaubon van € 25,00 voor een rug of voetmassage, van 30 minuten bij Praktijk Meuleman Integrale Lichaamstherapeut te koop .  Een ideaal cadeau.  https://www.praktijkmeuleman-massagetherapieapeldoorn.nl De bon is ook via de webshop te bestellen (exclusief 3,50 kosten ) .  Indien de bestelling bij de Praktijk ...

Lees meer >>

Op 1 januari 2020