Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Mannen met Fibromyalgie

Waarom een gedeelte op onze website over mannen met fibromyalgie? Er is ons inziens nog steeds té weinig aandacht hiervoor. Vele boeken en artikelen gaan over vrouwen met fibromyalgie omdat fibromyalgie meer voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Misschien is dat ook wel zo, maar wij vinden dat de mannen niet vergeten mogen worden. Anders dan vaak wordt verondersteld, blijkt uit ...

Lees meer >>

Op 17 september 2018

Fibromyalgie Reset Methode

 Samenwerking en ontwikkeling Fibro Reset Methode    Wij zijn Marianne & Adri en met elkaar vormen we het team Fibro-Reset Methode.Wij staan voor je klaar als het even niet vanzelf gaat. We bieden professionele ondersteuning voor jou en gaan samen een start maken naar herstel. Van levensvragen tot intensieve begeleiding bij fibromyalgie  kun je bij ons ...

Lees meer >>

Op 14 september 2018

Ontspanningsmassage - Kwaliteit in aanraking

Je wordt met aandacht aangeraakt. Dat creëert een veld van zorgzaamheid en acceptatie. Je mag zijn zoals je bent. Niets hoeft anders te zijn. Je mag alle verplichtingen, alle drang om te presteren, alle overdenkingen loslaten. Beetje bij beetje kom je tot rust. En het wordt stil in je hoofd. Gevoelens, emoties en gedachten die opkomen zijn welkom en kunnen deel worden van de ervaring. Door ...

Lees meer >>

Op 24 juli 2018

Hoe bijzonder kan het zijn.

Ja hoe bijzonder kan het zijn. Er zijn klachten. Misschien herken je ze wel. Je schouders voelen straf en stram. Je hebt een niet echt soepele nek. Het voelt allemaal een beetje alsof je in een harnas in je lichaam zit.  Het zijn slechts een paar voorbeelden van wat het merendeel van de mensen tegenwoordig wel dagelijks ervaart.   De masseur, en tegenwoordig ook steeds vaker de fysio ...

Lees meer >>

Op 24 juni 2018

Thaise Massage Breukelen de plek voor totale ontspanning en balans

Mijn naam is Narumon (roepnaam Jenny). Ik kom uit Bangkok. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond o.a.: Manuele Therapie; Thaise Traditionele Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage. Ik hoop u te zien in mijn massagesalon op Jan Evertse Boutstraat 31 te Breukelen.Thaise Massage Breukelen biedt ...

Lees meer >>

Op 12 juni 2018