sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Balans tussen belasting en ontspanning

Massage wordt al toegepast sinds de vroegste Oudheid toen artsen nog maar een heel summiere kennis hadden van het menselijk lichaam maar al wel het inzicht dat het vermoeidheid, ziekte en bijvoorbeeld ook blessures kon verminderen.

Lees meer >>

Op 8 februari 2009

Voordelen van Massage

Onderzoek toont continue aan dat er een relatie is tussen stress en allerlei verschillende ziektebeelden. Wanneer stress over een lange periode niet wordt gesignaleerd, kan de uiteindelijke stressreactie zeer heftig zijn, wat vaak psychische klachten tot gevolg heeft.

Lees meer >>

Op 8 februari 2009

Masseren is gezond!

Wij hebben het druk en niet een beetje, nee ontzettend druk! Rennen, vliegen, presteren, doe lijstjes, werkdruk, sociale druk. U herkent het vast: een bonk stresshormonen! Overbelasting is een feit.

Lees meer >>

Op 23 september 2008