sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Artikelen over massages

Massage als methode op school. Over positieve resultaten van tactiele stimulering (onderlinge kindermassage) & Braingym bij leer- en gedragsproblemen van kinderen

Recent onderzoek van vakbond CNV Onderwijs toonde onlangs (zoals gepubliceerd op nu.nl/binnenland d.d. 20 oktober 2013), de volgende verontrustende feiten aan: Veel basis- en middelbare scholen denken dat ze niet in staat zijn kinderen met leer- en gedragsproblemen op te nemen. Dat blijkt uit een onderzoek van vakbond CNV Onderwijs en KRO Brandpunt. Scholen zijn vanaf komend schooljaar verplicht ...

Lees meer >>

Op 28 april 2014

Artrose; massage en therapie

Wat is artrose? Artrose is géén verouderingsproces. Artrose is een reumatische ziekte die op zichzelf voorkomt, maar ook kan ontstaan na een gewrichtsontsteking of bij zwakke gewrichtsbanden.

Lees meer >>

Op 13 april 2014

Chocolade is goed voor de huid!

Een kwalitatieve chocolade bevat meer antioxidanten (vooral polyfenolen) dan rode wijn en groene thee. Het is dan ook niet verwonderlijk dat cosmetica op basis van chocolade de veroudering van de huid efficiënt tegengaat.

Lees meer >>

Op 20 februari 2014

Effecten massage wetenschappelijk aangetoond

Onderga je regelmatig een massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog veel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.

Lees meer >>

Op 19 november 2013

Pijnloos van je rugklachten af

Magische duimen worden gebruikt tijdens de dorn methode

Lees meer >>

Op 23 september 2013