Anaël OntspanningsPraktijk


Kleverlaan 204 2023 EJ Haarlem
0645297573 Klik om te bellen

Gediplomeerd masseuse
Ruime ervaring (16 jaar)
Technieken uit de Oosterse als de Westerse visie

Over Anaël OntspanningsPraktijk

Anaël OntspanningsPrakijk is in 2008 opgericht door gediplomeerd masseuse Leticia Arrindell en daarmee al vijftien jaar dé vertrouwde plek in Haarlem voor verschillende soorten massages. Haar specialisatie ligt in het bereiken van innerlijke en uiterlijke schoonheid door middel van massages. In haar praktijk maakt Leticia gebruik van technieken uit zowel de Oosterse als de Westerse visie. De praktijk is gevestigd in het gebouw van het Squash Centrum Haarlem en is geopend van 11:00 tot 22:00.

Waarvoor kunt u bij Anaël OntspanningsPraktijk terecht?

Leticia geeft verschillende therapeutische en holistische massages, met als doel u zowel van binnen als van buiten beter te laten voelen. Zo zijn er verschillende soorten massages ter ontspanning mogelijk; van de meer klassieke schouder-rug-nek massage of stoelmassage tot een meer bijzondere hot chocolate massage of lava shell massage. Ook is Leticia gediplomeerd om zwangere vrouwen te masseren, bijvoorbeeld met de lomi hapai massage. Daarnaast geeft zij massages die gericht zijn op uiterlijke schoonheid, zoals de cosmetische bindweefselmassage of de facelifting massage.

Met haar ruimte ervaring in het masseren van lichamelijke klachten kan Leticia ook zeer goed specifieke pijnklachten behandelen. Doet dit zij bijvoorbeeld met de hot and cold stone massage of de dry cupping massage. Ten slotte kan zij in specifieke situaties gerichte behandelplannen geven. Denkt u bijvoorbeeld eens aan oncologische massage waarbij verschillende technieken worden gecombineerd om bijwerkingen van chemotherapie te verminderen, de effectiviteit van andere behandelingen te verbeteren en bovenal ontspanning te geven. Kijk voor een volledig overzicht van alle massages eens op de website van Anaël OntspanningsPraktijk!

Waarom kiest u voor Anaël OntspanningsPraktijk?

Massages verbeteren uw ademhaling en uw postuur, verminderen angsgevoelens en verbeteren uw algehele gezondheid. Leticia Arindell van Anaël OntspanningsPraktijk kan dat als geen ander bij u realiseren. Met haar ruimte kennis van massagetechnieken en ervaring in het behandelen van lichamelijke klachten kan zij u advies op maat geven over welke massage het beste bij uw situatie past.

Anaël OntspanningsPraktijk; Voor innerlijke en uiterlijke schoonheid

Foto's

Ontspanningsmassage
Leticia Arindell
Stoelmassage

Anaël OntspanningsPraktijk in het kort

Soort(en) massage

Afslankmassage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Cupping
Cursus
Deep Tissue
Duo massage
Energetische massage
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Healing
Hot Lava Shell massage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Kindermassage
Klassieke en energetische massages
Lomi HapaÏ (Hawaiiaanse zwangerschapmassage)
Lypossage
Massage bij kanker
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Reiki
Sportmassage
Stoelmassage
Stoelshiatsu
Triggerpointtherapie
Tuina massage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Logo Anaël OntspanningsPraktijk

Anaël OntspanningsPraktijk

Anaël OntspanningsPraktijk


Kleverlaan 204 2023 EJ Haarlem
0645297573 Klik om te bellen