Alere Sanitas


Weidemolen 9 1135 KK Edam
0653288036 Klik om te bellen

Over Alere Sanitas

Wie is het gezicht achter Alere Sanitas?

Mijn naam is Petra Jamin, ik ben een complementaire zorgverlener. Ik heb de opleiding EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) afgerond en ook de deelopleiding Verzorgende IG – Verplegende Elementen gevolgd. Hierna startte mijn carrière in de thuiszorg, waar ik meer dan 10 jaar met veel plezier in gewerkt heb.

Na het uitvoeren van diverse en uiteenlopende werkzaamheden in de thuiszorg wilde ik mijn blik verruimen en mij richten op het geven van massages. In 2018 rondde ik hiervoor de opleiding Sportmasseur af en opende ik kort hierna mijn massagepraktijk aan huis. Momenteel ben ik nog bezig met de HBO opleiding Medische Basis Kennis en ik hoop mij hierna nog verder te mogen ontwikkelen.

Waar kan ik je mee helpen?

Je kunt met veel verschillende klachten bij mij terecht. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende behandelingen die ik kan uitvoeren:

-          Massages (onder andere ontspanningsmassage en sportmassage).

-          Kinesio Taping.

-          Magnetiseren.

-          Triggerpoint.

Benader me ook gerust als je een behandeling zoekt die niet in dit overzicht genoemd wordt. Tijdens een eerste gesprek luister ik naar jouw wensen en medische voorgeschiedenis. Door deze informatie kan ik een goed behandeladvies geven, waardoor jij hopelijk snel van jouw klachten verlost bent.

Waarom zou je voor mij moeten kiezen?

Doordat ik meerdere opleidingen heb gevolgd en zeer veel werkervaring heb opgedaan in de thuiszorg, ben ik zeer veelzijdig. Ik kan je op meerdere gebieden adviseren en diverse behandelingen combineren. Ik heb daarnaast tijdens alle gevolgde cursussen veel verschillende technieken geleerd. Ik luister naar jouw wensen en geef je een advies dat perfect aansluit bij jouw situatie. Uiteraard is er in overleg veel mogelijk. Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Neem dan contact met mij op. 

Foto's

Module 1 Triggerpoint therapie

Alere Sanitas in het kort

Soort(en) massage

Magnetiseur
Manuele lymfe drainage
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Alere Sanitas


Weidemolen 9 1135 KK Edam
0653288036 Klik om te bellen