Al één Zijn Holistische therapie, zoals Psychosociale, Trauma, Ontspanning, Familie en Systemische opstellingen, Meditatie, Massage, Reiki en meer.


Alexander Gogelweg 59 B 4384 EV Vlissingen
06 12710769 Klik om te bellen

Over Al één Zijn Holistische therapie, zoals Psychosociale, Trauma, Ontspanning, Familie en Systemische opstellingen, Meditatie, Massage, Reiki en meer.

Goede dag,

Ben je nieuwsgierig naar persoonlijke ontwikkeling en groei en op zoek naar deskundige begeleiding bij het vinden van meer balans in je leven?
Hier ben je aan het juiste adres!

Mijn passie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren door een brug te slaan tussen de medische en psychische aspecten van gezondheid en het holistische: de mens zien als één geheel. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar je fysieke en mentale gezondheid, maar ook naar je emotionele, sociale en spirituele welzijn.

Je lichaam is je voertuig waarmee je hier op aarde leeft. Hoe je lichaam voelt, laat zien hoe het met je gaat of hoe je ergens tegenover staat. Inzichten hierop werken transformerend en helpen je om weer in je kracht te komen staan. Na een behandeling ervaar je meer energie, sta je rustiger in het leven en ben je meer in contact met jezelf.

Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en jouw specifieke klachten om lichaam en geest weer in balans te brengen. Zowel preventief als bij klachten.

Maak na het consult tijd vrij voor een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden, een warm kruidenbad en het drinken van water. Deze hebben een positieve invloed op de zachte reinigingsprocessen en het resultaat. Een behandeling doet meer dan je denkt…

Maak nu een afspraak om weer in balans te komen!

Hartelijke groeten,
Tasja Hut

Je gezondheid is je grootste bezit. Investeer in jezelf en neem de eerste stap en maak vandaag nog een afspraak

Foto's

Al één Zijn Holistische therapie, zoals Psychosociale, Trauma, Ontspanning, Familie en Systemische opstellingen, Meditatie, Massage, Reiki en meer. in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Energetische massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Massage therapie
Metamorfose massage
Ooracupunctuur
Reiki
Voetreflexmassage
Yoga

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Al één Zijn Holistische therapie, zoals Psychosociale, Trauma, Ontspanning, Familie en Systemische opstellingen, Meditatie, Massage, Reiki en meer.


Alexander Gogelweg 59 B 4384 EV Vlissingen
06 12710769 Klik om te bellen