Al één Zijn Centrum voor persoonlijke ontwikkeling


Falckstraat 2 4384 AA Vlissingen
06-12710769 Klik om te bellen

Over Al één Zijn Centrum voor persoonlijke ontwikkeling

Je lichaam is je voertuig waarmee je hier op aarde leeft. Hoe je lichaam voelt, laat je zien hoe het met je gaat of hoe je ergens tegenover staat. Inzichten hierop werken transformerend en helpen je om weer in je kracht te komen staan. Je ervaart na een behandeling meer energie, je staat rustiger in het leven en je bent meer in contact met jezelf.
Er stroomt een constante energie door je lichaam, wanneer er blokkades ontstaan als gevolg van spanningen en stress, ontstaat er een ziektebeeld. Zowel op het fysische lichaam (rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, migraine, concentratie moeilijkheden, gewrichtsproblemen) als van het energetische lichaam (slaap gebrek, minder energie doorstroming, emotionele blokkades, besluitloosheid, onzekerheid, burn-out)
Mijn werkwijze is met zorg en aandacht afgestemd op wat het beste bij jou past en jou specifieke klacht(en) om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ik maak onder andere gebruik van voetreflex punten als drukpunten op het lichaam, vaak meridiaanpunten en de energiebanen en vanaf September 2019 ook Auriculotherapie om blokkades op te heffen en het lichaam te re-activeren. Het werkt zowel preventief als bij klachten.
Als ondersteuning kan een therapeutisch advies gegeven worden in supplementen van de Schussler celzouten en/of de Bach bloesems en kijken we samen naar het gebruik en duur. Deze natuurlijke producten vormen een risicovrije therapie zonder bijwerkingen en verslavingen die in samenwerking met de reguliere geneeskunde gerust gebruikt kan worden.
Bijzonderheden: Ik heb handdoeken liggen, maar voel je vrij om zelf twee badlakens mee te nemen. Één op en één om onder te liggen. Dit voorkomt onnodig wassen en zo sparen we samen het milieu. Maak na het consult tijd vrij voor een wandeling langs de prachtige Zeeuwse stranden, een warm kruiden bad en het drinken van water. Deze hebben een positieve invloed op de zachte reinigingsprocessen en het resultaat.
? Een behandeling doet meer dan je denkt...
Neem voor aanvang van de therapie contact op met je eigen ziektekostenverzekeraar om na te gaan in hoeverre mijn therapie vergoed wordt. Je hebt in geen verwijsbrief nodig en het gaat niet van je eigen bijdrage af. Als therapeut mag ik geen diagnose stellen en werk dus heel klachtgericht en goed gecombineerd worden met regulieren therapie.

Foto's

Al één Zijn Centrum voor persoonlijke ontwikkeling in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Intuitieve massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Reflexzonetherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Al één Zijn Centrum voor persoonlijke ontwikkeling


Falckstraat 2 4384 AA Vlissingen
06-12710769 Klik om te bellen