AbloMassage


geertruidahof 21 4451 RR Heinkenszand
06 36029671 Klik om te bellen

Over AbloMassage

“De mens in balans” is mijn uitgangspunt. Dagelijks bouwt iedereen zowel lichamelijke als geestelijke spanning op. Deze spanning kan op den duur leiden tot klachten wanneer er onvoldoende ontspanning tegenover staat. Ontspannen is een essentiële behoefte om gezond en gelukkig door het leven te kunnen gaan. Massage is een ideale preventieve methode om ontspanning te bereiken.

Door het geven van een professionele massage wil ik mijn klanten helpen om opgebouwde spanning los te laten en te komen tot een gezondere werkhouding en leefstijl. Indien nodig kan ik daarnaast nog aanvullende gerichte adviezen geven. Samen met de klant wil ik zoeken naar mogelijkheden om de bereikte ontspanning te behouden. 

Bij mijn massage's staat muziek centraal door de muziekflow en de massageflow samen te laten komen kan er een diepe ontspanning ontstaan die tijdelijk al de spanningen op de achtergrond doet verdwijnen. 

Naast de Massage kan ik met u afspreken om uw werkplek te komen beoordelen. Als ergo-coach kan ik zorgen dat spanningen die worden opgebouwd verminderen en dat u na de werkdag nog energie kunt overhouden. 

AbloMassage in het kort

Soort(en) massage

Bamboe massage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Dansagge
Hot Stone massage
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stempelmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

AbloMassage


geertruidahof 21 4451 RR Heinkenszand
06 36029671 Klik om te bellen